"MASKELİ BALO VE RENKLERİ" YAĞLI BOYA RESİM SERGİSİ | SARIYER BELEDİYESİ

11.04.2015
YER       : SARIYER BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİ
AÇILIŞ  : 11 NİSAN 2015 SAAT 14:00

20.12.1969 İstanbul doğumlu Dr.Şahin Ünal, Kabataş Erkek Lisesi’nden mezun olup eğitimine Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde devam etmiştir. Lise yıllarında başlayan yağlı boya resim merakı son sekiz yılda altı sergi açması ile devam etmiştir. Yedinci Kişisel sergisini 11 Nisan 2015 tarihinde Sarıyer Belediyesi’nin katkılarıyla Sarıyer Belediyesi Kültür Merkezi’nde (Eski Evlendirme dairesi üstü) açacak olan Dr.Şahin Ünal halen Koç Üniversitesi Sağlık Merkezi Sorumlu Hekimi olarak meslek hayatına devam etmektedir.

"Maskeli Balo Ve Renkleri" yağlı boya resim sergisinde yer alacak yaklaşık 50 tablo, kübik, klasik ve karma tarzlardadır.

Hobilerinden diğeri yazmak olan Dr.Şahin Ünal’ın yayınlanmış, "Kutsal Katiller" ve " Kutsal Büyücü" adlı iki polisiye romanı bulunmaktadır. Serinin 3. Kitabı "Kutsal Melek" i halen yazmaktadır.

2007 yılından beri Hande Ünal ile evli olan Dr.Şahin Ünal’ın, 5 yaşında Mehmet Çağan adında bir oğlu vardır.